Meer resultaten voor ganzenrijden stabroek

ganzenrijden stabroek
 
Drie ruiters gehuldigd bij Koninklijke Ganzenrijders Stabro. Stabroek Gazet van Antwerpen.
22/01/2017 om 1223: door PH. Stabroek De Koninklijke Ganzenrijders van Stabroek zetten 2017 in met een druk bijgewoond groot teerfeest in Den Uil in De Rosmolen. Het gonsde van de gezelligheid, en wat de meeste aanwezigen opviel, was dat er een sterke ploeg jonge leden klaar staat om het gansrijden in Stabroek de toekomst in te loodsen.
persoonlijke lening simulatie
Website gemeente Stabroek Evenementen in Stabroek.
Kermissen en evenementen. Ganzenrijden Stabroek: februari, zondag vóór carnavalverlof. Ganzenrijden Hoevenen: maart, zondag van half vasten. Grootjes Kermis Hoevenen: palmzondag. Kermis Stabroek Dorp en wielerwedstrijd voor wielerclubs: juni, eerste zondag van juni. Putse Grensfeesten en kermis: juni, laatste zondag van juni.
wkk

DE BIE PETER. Koninklijke Ganzenrijders Stabroek. Koninklijke Ganzenrijdersmaatschappij Hoevenen. VAN LINDEN WERNER. VAN BOUWEL SVEN. Koninklijke Ganzenrijdersmaatschappij Hoevenen. Ware Gans Lillo. Ware Gans Lillo. Jonge Ruiters Zandvliet. VAN MEIR PASCAL. Ware Gans Lillo. Jonge Ruiters Zandvliet. Koninklijke Ganzenrijdersmaatschappij Hoevenen. Koninklijke Ganzenrijders Stabroek.
Slotenmaker
stabroek.
ganzenrijden stabroek 2016. Kaart Stabroek ViaMichelin. U zoekt de kaart of de plattegrond van Stabroek en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Stabroek of bereken een route van of naar Stabroek, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Stabroek.
FOTO. Spanning ten top tijdens het ganzenrijden Stabroek Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Spanning ten top tijdens het ganzenrijden. Spanning en frustratie tijdens het ganzenrijden zondagnamiddag in Stabroek. Dankzij het zonnetje was er veel volk komen opdagen, de sfeer zat goed. 02/03/2014 om 2153: door Koen Dhollander Print Corrigeer.
Traditie in de polderdorpen: het eeuwenoude ganzenrijden Reizen en Recreatie: Evenementen.
De Nieuwe Gans van Berendrecht reed uit en na het uithalen van koning 2015 Vincent Koch in de Monnikenhofstraat in Berendrecht, begon de kroegentocht langs de cafés van de polders. daarna begon het ganzenrijden op het Solft. In Stabroek streden de Koninklijke Ganzenrijders Stabroek in de Dorpstraat om het kopje van de gans en een koningstitel.
Ganzenrijden De Polder.
Stabroekse gansrijders winnen dubieuze derby van Hoevense collegas. Gerrit Daems rechts trots met de wisselbeker en naast hem Frans De Schutter midden en Frans Vranckx links Op vrijdag 4 mei keken de voetballers/gansrijders van Hoevenen en Stabroek elkaar weer in de ogen voor hun jaarlijkse traditiewedstrijd.
Gansrijden wordt Vlaams erfgoed Stabroek Regio HLN.
Gansrijden is een oude, jaarlijkse traditie in de polderstreek ten noorden van Antwerpen, met in totaal negen maatschappijen in Zandvliet, Berendrecht, Lillo, Stabroek, Hoevenen en Ekeren. Het opzet is simpel: ruiters rijden richting een hangende gans, wiens kop ze proberen los te trekken.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons